Dorthe Kastberg - Tlf: 2442 6649 - Kolding

Pause og fordybelse

– fra delfiner og lyserøde skyer til gamere og LEGO

Metekognitiv terapi, Børneyoga, urolige børn m.m.

Meditationer til skoler

Børn i skolen har brug for pauser i en presset hverdag. De har dog brug for at lytte til meditationer der passer til det miljø de er i, og derfor har jeg skrevet guidede meditationer der passer til deres skoledag.

De udgives snarest

Meditationer til drenge

Normalt er jeg ikke til kønsopdeling. Drenge kan hvad piger kan og piger kan hvad drenge kan, men nogle gange er interesserne bare forskellige. Min søn sagde en dag at han var træt af at høre om delfiner, lysegrønne enge og lyserøde skyer. Hans verden med vennerne omhandler fodbold, LEGO, gaming og diverse andre ting, så han mente at det også kunne være en del af de guidede meditationer. Det blev starten på nye meditationer målrettet drenge, fodboldnørder, gamere, og LEGO interesserede. I kan godt glæde jer. De er godkendt af min søn og nogle af hans venner.

De udgives snarest

Meditationer til piger

Normalt er jeg ikke til kønsopdeling. Drenge kan hvad piger kan og piger kan hvad drenge kan, men nogle gange er interesserne bare forskellige. Min mellemste datter elsker heste, enhjørninge, My little Pony og alt hvad der minder om. Hun bad ligeledes om specifikke guidede meditationer og de bragte lykke.

I kan godt glæde jer. De udkommer i starten af marts.

Mindfulness redskaber i skolen

Som lærer har du sjældent tid til at sidde med eleverne og lave mindfulness øvelser på det tidspunkt hvor de har brug for det. Du har måske heller ikke kendskab til hvordan man gør, hvilket gør det ekstra svært at give eleverne den pause de har brug for. I min egen hverdag som lærer stod jeg ofte med elever som efterspurgte øvelser, men jeg havde sjældent tid. De spurgte om ikke bare jeg kunne skrive nogen ned til dem som de kunne sidde og lave sammen i enten grupper eller alene. Det blev starten på denne pakke.

Jeg er igang med at lægge sidste hånd på produkterne og de udgives snarest.

angst
Luk menu