Dorthe Kastberg - Tlf: 2442 6649 - Kolding

Giv dit barn en

– sund og naturlig udvikling

Metekognitiv terapi, Børneyoga, urolige børn m.m.

Forældre/barn yoga – nye datoer kommer i det nye år

Der vil være åbne drop in gange – hvor man blot tilmelder sig den ene gang. 

Barn/Forælder Yoga er en fin og berigende måde at være sammen med dit barn. Nærvær, sanser, musik, åndedræt, afspænding og leg smelter sammen og både voksen og barn går hjem med et smil i hjertet. Den voksne deltager kan godt være en forskellig person fra gang til gang, men det skal være en person der deltager i yogaundervisningen. 

Yoga giver en sund og naturlig udvikling af hele barnet. Ved hele tiden at mærke efter, mærke hvad stillingerne gør, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv – og det giver ro, selvværd og mod.

Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege, slår kolbøtter, klatrer op af væggen og ligger stille og svæver på en sky.

Tilmelding: Tryk på billedet ude til højre

Max 8 børn pr. gang
Pris 100 kr pr. barn pr. gang

Holdet gennemføres ved min. 5 deltagere.

Nyt hold starter Tirsdag d. 7 januar kl. 15.45-16.40

Holdet varer 5 uger i denne omgang frem til vinterferien.  

BørneYoga er sjovt, udfordrende og helt i børnehøjde. Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Hver time har et tema eller en fortælling der binder forløbet sammen og holder børnenes opmærksomhed. Vi slutter af med afspændings- og mindfulnessøvelser som tit er de allermest populære øvelser blandt børnene. 

BørneYoga giver en sund og naturlig udvikling af hele barnet. Ved hele tiden at mærke efter, mærke hvad stillingerne gør, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv – og det giver ro, selvværd og mod. Forældrene til børn i et forløb fortæller om bedre koncentration og fokus, stor motorisk udvikling, bedre søvn og glade unger.

Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege, slår kolbøtter, kravler op af væggene og ligger stille og svæver på en sky.

Børn i dag har travlt – de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe øjeblikke med rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn. 

Max 10 pr hold

Pris 420 kr pr deltager.

Adressen er Fredensgade 7B, Kælderen i Kolding

Tilmelding: Tryk på billedet ude til højre

(Holdet gennemføres ved minimum 6 deltagere) 

TeenYoga

Nye hold starter snarest

TeenYoga er sjov, udfordrende og helt i børnehøjde. Yogalege og sekvenser træner balance, styrke, smidighed og koordination. Hver time har et tema der binder forløbet sammen og holder børnenes opmærksomhed. Vi slutter af med afspændings- og mindfulnessøvelser som tit er de allermest populære øvelser blandt børnene.

TeenYoga giver en sund og naturlig udvikling af hele barnet. Ved hele tiden at mærke efter, mærke hvad stillingerne gør, bliver børnene bedre til at navigere i sig selv – og det giver ro, selvværd og mod. Forældrene til børn i forløb fortæller om mere koncentration, fokus, bedre søvn og glade unger.

Børnene er med til at forme undervisningen, hvor vi laver klassiske stillinger såvel som nye, leger sjove yoga-lege, slår kolbøtter, står på hænder, partner øvelser og ligger stille og svæver på en sky.

Børn i dag har travlt – de får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga muliggør de dybe, poetiske øjeblikke af rent nærvær og fokus som ligger så naturligt til børn.

Max 10 pr hold
Pris 450 kr

Tilmelding: Tryk på billedet ude til højre

Der er et mødelokale I kan vente i hvis I kører børnene. Rema 1000 og gågaden ligger også i kort gåafstand fra mine lokaler, så der kan handles imens.

Tilmelding

Luk menu